• 1398/05/30 - 07:15
  • - تعداد بازدید: 269
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 47
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پیشرفت فیزیکی بیمارستان 320 تختخوابی زاهدان به 94 درصد رسیده است

بیمارستان 320 تختخوابی جدید زاهدان در حال حاضر 94 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و شرکت پیمانکار ملزم است تا پایان امسال این بیمارستان را به دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تحویل دهد.



رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به پایان رساندن طرح های عمرانی نیمه تمام را یکی از راهبردهای ویژه مدیریتی این دانشگاه در سال گذشته عنوان کرد و گفت: در این مدت عملیات اجرائی حدود 100 طرح و پروژه نیمه تمام بزرگ و متوسط به پایان رسیده و این طرح های عمرانی به زیر ساخت های فیزیکی و تجهیزاتی حوزه بهداشت و درمان اضافه شده اند.



 دکتر سید محمد هاشمی شهری که شنبه 26 مرداد 1398 در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه سخن می گفت تسریع در به سرانجام رساندن این طرح ها را مصداق بارز مدیریت منابع برای ارتقاء بهره وری و افزایش دسترسی مردم دانست و گفت: با توجه به وضعیت فعلی اعتباری نظام سلامت استمرار فعالیت های عمرانی چند ماهی متوقف خواهد شد.



وی در عین حال اتمام بیمارستان 320 تختخوابی در بیمارستان علی ابن ابی طالب  (ع)  و اتاق عمل جدید بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) را از این امر مستثنی دانست و گفت: حوزه معاونت توسعه و دفتر فنی دانشگاه موظفند تا تکمیل این دو طرح نیمه تمام و پی گیری ساخت و تکمیل بیمارستان جدید سراوان را با جدیّت ادامه دهند.



دکتر هاشمی شهری با تاکید مجدد بر ضرورت صرفه جوئی در هزینه ها و حذف فعالیت های غیر ضروری، تامین اقدام داروئی و تجهیزات پزشکی موردنیاز بیماران، تجهیزات و اقلام مورد نیاز دانشجویان و پرداخت حقوق و مزایای کارکنان را از اولویت های اعتباری دانشگاه اعلام کرد.



رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات گسترده ای که از 2 سال قبل برای راه اندازی بخش کاشت حلزون در زاهدان آغاز شده است گفت: مرجع رسمی برای راه اندازی بخش فوق تخصصی  کاشت حلزون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ماموریت دارد تا با توجه به دستورالعمل ها و سیاست های وزارت بهداشت و با لحاظ نیاز مردم استان سیستان و بلوچستان و منطقه جنوب شرق کشور در این خصوص اقدام نماید. دکتر هاشمی با اشاره به ظرفیت های انسانی و تخصصی دانشگاه و اقداماتی که برای تامین زیرساخت های فیزیکی و تجهیزات مورد نیاز این بخش فوق تخصصی انجام شده است گفت: با توجه به نظریات هیئت بورد تخصصی گوش و حلق و بینی کشور که مرجع قانونی و علمی در زمینه توسعه بخش های کاشت حلزون در کشور است و با توجه به آخرین تصمیمات وزارت متبوع، راه اندازی بخش کاشت حلزون در زاهدان با مشارکت و همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام خواهد شد.



  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 23279
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب