راه اندازی مرکز پزشکی هسته ای در مجتمع بیمارستانی علی ابن ابیطالب (ع)
هدف بعدی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای تکمیل زنجیره خدمات تشخیصی

راه اندازی مرکز پزشکی هسته ای در مجتمع بیمارستانی علی ابن ابیطالب (ع) هدف بعدی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای تکمیل زنجیره خدمات تشخیصی
با راه اندازی مرکز پزشکی هسته ای در مجتمع بیمارستانی علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان، زنجیره امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی زبده برای تشخیص بیماری ها در این بیمارستان تکمیل می شود.
به گزارش روابط عمومی- مجتمع بیمارستانی علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان، بزرگترین مجتمع آموزشی- درمانی این استان است که مجموعه ای از خدمات تشخیصی و درمانی را به مراجعین که هم از زاهدان و هم از سراسر استان و استان های همجوار است ارائه می دهد.
دکتر قاسم میری علی آباد معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان معتقد است راه اندازی مرکز پزشکی هسته ای یکی از ضروریات در بیمارستان علی ابن ابیطالب است چرا که با راه اندازی آن، ضمن ارتقاء کیفی خدمات تشخیصی استان در این بخش به تکنولوژی روز، بیماران نیازمند این خدمت مجبور به ترک بیمارستان نخواهند بود.
وی در مراسم گرامیداشت روز جهانی رادیولوژی و در جمع اعضای هیئت علمی، کارشناسان و دانشجویان این رشته به مجموعه ای از دستگاه های سرمایه ای جدیدی که به چرخه ارائه خدمت در بخش های رادیولوژی و پرتونگاری اضافه شده است اشاره کرد و گفت: دو دستگاه سنجش تراکم استخوان توسط دانشگاه در مرحله خریداري است و یک دستگاه آن مربوط به بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) خواهد بود.
وی همچنین افزود: یک دستگاه مامو گرافی و سی تی اسکن برای بیمارستان سراوان علاوه بر 5 سی تی اسکن و ام آر آي ویژه سایر بیمارستان های تحت پوشش، یک دستگاه رادیوتراپی (های انرژی) و پت اسکن، در نظر گرفته شده که بخشی از آن خریداری، بخشی در حال نصب و بخشی از آن در حال پیگیری است.
در یک ماه گذشته نیز تکنولوژی MRI T2* در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان راه اندازی شد تا بیماران مبتلا به تالاسمی ماژور مجبور به سفر به استان های همجوار برای سنجش میزان رسوب آهن در کبد و قلب نباشند.
دکتر صانعی مدیر گروه رادیولوژی دانشگاه عوم پزشکی زاهدان هم در این مراسم گفت: امیدوارم بتوانیم به عنوان تحصیل کردگان این رشته به جمع تولید کنندگان علم بپیوندیم.
رشته رادیولوژی از سال 67 در مقطع کاردانی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان راه اندازی شد و پس از 10 سال مجوز پذیرش دانشجوی کارشناسی در رشته پرتونگاری را کسب کرد و از سال 1374 تا کنون نیز به آموزش دستیاران تخصصی می پردازد.
در 20 سال گذشته 952 نفر در این رشته از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان فارغ التحصیل شده اند و امروز در مراسم تقدیر از فعالان این رشته از 70 نفر قدردانی شد.
comment