• 1397/09/20 - 11:03
  • - تعداد بازدید: 305
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 42
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ديدار رييس و معاونين دانشگاه علوم پزشكي زاهدان با كنسول افغانستان در زاهدان

دکتر سید محمد هاشمی شهری،  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در دیدار با کنسول افغانستان در زاهدان

✅وجود قرابت های فرهنگی میان ایران و افغانستان و مجاورت جغرافیائی در کنار برخورداری سیستان و بلوچستان از امکانات و ظرفیت های ارزشمند در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فرصت های بی نظیری را برای همکاری در حوزه سلامت ایجاد کرده است و ما  آماده ایم تا از توان و ظرفیت های علمی و تخصصی برای تسریع در روند توسعه این کشور استفاده کنیم.

✅دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان یکی از دانشگاه های مادر در جنوب شرق ایران در بیش از 65 رشته دانشگاهی امکان تربیت دانشجو دارد که 16 رشته تخصصی پزشکی و دندانپزشکی و یک رشته فوق تخصصی و فلوشیپ از جمله این ظرفیت هاست.

✅•  برای کنترل بهتر بیماری های عفونی همچون سل و مالاریا و کاهش مرگ و میر مادران باردار تبعه افغانستان که در جمهوری اسلامی ایران سکونت دارند نیازمند توسعه همکاری های فرامرزی با محوریت سازمان های مردم نهاد بین المللی هستیم. 


عبدالرحیم نیک پور، کنسول افغانستان در زاهدان:

✅با توجه به قابلیت های علمی، آموزشی، درمانی و بهداشتی در استان سیستان و بلوچستان و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛ در صورت فعال شدن مسیر گردشگری سلامت بین افغانستان و استان سیستان و بلوچستان، شهروندان کشور ما نیز می توانند در نزدیکترین کشور و در جائی که مشکل زبان و برقراری ارتباط ندارند از خدمات درمانی استفاده کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حال حاضر به جز پیوند قلب و پیوند کبد، تمامی خدمات تخصصی و فوق تخصصی رایج و پر کاربرد در بیمارستان ها و مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ارائه می شود.

به گفته دکتر قاسم میری علی آباد دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مقدمات پذیرش بیمار بین المللی در حوزه های مرتبط با چشم پزشکی، درمان ناباروری، راديوتراپي، شیمی درمانی، پيوند كليه، تشخیص قبل از تولد تالاسمی و سایر حوزه های تخصصی را فراهم کرده و آمادگی وجود دارد تا این خدمات را در قالب گردشگری سلامت به اتباع کشور افغانستان نیز ارائه شود.

وی افزود؛ خدمات تشخیصی و درمانی برای بیماران خاص ایرانی رایگان است و در حال حاضر بیش از 120 بیمارتالاسمی، 20 بیمار هموفیلی و 15 بیمار دیالیزی که از اتباع کشور افغانستان بوده و در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان زندگی می کنند نیز همانند شهروندان جمهوری اسلامی ایران این خدمات را به طور رایگان دریافت می کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار نمود در 6 ماهه نخست سال جاری بیش از 5500 نفر از بیماران غیر ایرانی که عموما در فرایند قاچاق انسان دچار سوانح رانندگی شده اند در بیمارستان های تابعه این دانشگاه بستری شده اند و با توجه به عدم امکان پرداخت هزینه های بیمارستانی توسط این قبیل افراد مبلغ 53 میلیارد ریال توسط بیمارستان های  تابعه برای درمان آنها هزینه شده است.
معاون آموزشی دانشگاه نیز در این دیدار گفت: با توجه به ظرفیت های موجود برای پذیرش دانشجوی خارجی در حوزه آموزش پزشکی، رفع موانع قانونی و پی گیری تسهیل امور کنسولی و اقامتی دانشجویان خارجی در دست اقدام و بررسی است.

  • گروه خبر : News,Slider
  • کد خبر : 20152
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب