توسعه خدمات درمانی به کودکان و نوزادان در شهرستان خاش با افزایش تعداد پزشکان متخصص بیمارستان امام خمینی (ره)

توسعه خدمات درمانی به کودکان و نوزادان در شهرستان خاش با افزایش تعداد پزشکان متخصص بیمارستان امام خمینی (ره)
در کلینیک و بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان خاش ماهانه به بیش از 1 هزار نفر از کودکان و نوزادان خدمات درمانی بستری و سرپایی ارائه می گردد
دکتر سید محمد هاشمی شهری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
توسعه خدمات تخصصی به نوزادان و کودکان از برنامه های حوزه سلامت است و افزایش تعداد متخصصین اطفال و توسعه تجهیزات و تخت های بستری بخش های خدمات درمانی NICU و PICU از برنامه هایی که در همه شهرستانها اجرایی خواهد شد.
در طی یکسال اخیر تجهیز بخش های خدمات درمانی کودکان و نوزادان و افزایش متخصصین را در دستور کار قرار دادیم که تاکنون بخش NICU بیمارستان امام خمینی ره شهرستان خاش بیش از 95 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
از ابتدای سال تا کنون تعداد متخصصین اطفال در خاش از 2 نفربه 5 نفر افزایش یافته است که در بخش های بیمارستانی و کلینیک بیمارستان در حال ارائه خدمات به بیماران هستند و ظرفیت تخت های بخش نوزادان هم از 4 تخت به 14 تخت افزایش یافته و به زودی مراسم رسمی افتتاح آن برگزار می شود.
comment