ترنم تحول در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان

ترنم تحول در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان
تغییرات محسوس در روند ارائه خدمات در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان و شروع روند تحول در فضای فیزیکی بیمارستان ثمره هم فکری، کار تیمی و فعالیت شبانه روزی همکارانمان در بزرگترین مرکز درمانی استان است.
دکتر قاسم میری علی آباد، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حاشیه افتتاح سلف سرویس جدید این بیمارستان گفت: سیستم نوبت دهی بیمارستان به عنوان یکی از مهمترین مسیرهای ارتباطی مردم و ارباب رجوع با بیمارستان و در مسیر الکترونیکی شدن خدمات، مورد بازبینی قرار گرفته و در حال حاضر به صورت تلفنی، اینترنتی و حضوری امکان گرفتن نوبت و ویزیت سرپایی برای بیماران را فراهم کرده است.
دکتر میری علی آباد اصلاح روند پذیرش بیماران سرپائی در بخش اورژانس و حذف رفت و آمدهای غیر ضروری را از دیگر اتفاقات خوب در جهت جلب رضایتمندی بیماران و مراجعان بر شمرد و گفت: علاوه بر اصلاح فرایندها که با استفاده از خرد جمعی و نظرات مشتریان خدمت انجام می شود، اتفاقات خوبی هم در حوزه سخت افزاری و اصلاح فضای فیزیکی بیمارستان و بخش ها بستری افتاده است.
وی بهسازی اساسی سامانه سرمایش و گرمایش، بازسازی رمپ های ورودی زایشگاه، بخش سوختگی و اورژانس، تکمیل و تجهیز بخشهای مراقبت ویژه قلبی، ادامه فعالیت های ساختمانی در بخش جدید مراقبت های ویژه کودکان، ساخت و تجهیز سلف سرویس و توسعه فضای سبز را از جمله مهمترین این اقدامات برشمرد و گفت: با توجه به زمان بر بودن رشد نهال ها و درخت های غرس شده و به منظور آسایش بیشتر ارباب رجوع و همکاران، سایه بانی در میدان اصلی بیمارستان نصب شده است که این اقدام ابتکاری به همراه نصب مبلمان شهری در این قسمت، علاوه بر تغییر فضای ظاهری بیمارستان، امکان حفاظت محل تردد و استراحت ارباب رجوع از نور آفتاب را فراهم کرده است.
دکتر میری علی آباد بهسازی ورودی اصلی بیمارستان و تعویض و تعمیر تابلوهای معرفی خدمات در ورودی اصلی را از دیگر اقدامات عمرانی بیمارستان علی ابن ابی طالب(ع) برشمرد و گفت: با تحلیل داده های دریافتی از ارباب رجوع و مراجعین بیمارستان مشخص شده است که میزان نارضایتی ارباب رجوع از کیفیّت خدمات و فضای فیزیکی به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرده است.
به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر اساس اطلاعات دریافتی و با وجود اینکه بسیاری از بیماران و ارباب رجوع از نحوه برخورد و تعامل کادر درمانی با بیماران اظهار رضایت و تشکر می نمایند، معدود برخوردهای نامناسب موجب نارضایتی و بعضا شکایت بیماران و همراهیان می شود.
دکتر میری علی آباد با اشاره به برنامه هائی که به منظور تسهیل روند ارائه خدمات صورت گرفته است، اقدامات انجام شده برای پرداخت هر چه سریعتر کارانه ها و اضافه کار کارکنان فعال در مراکز درمانی را از جمله مهمترین دغدغه های تیم مدیریتی و در راس آن ریاست محترم دانشگاه بر شمرد و گفت؛ برای توسعه بیش از پیش اخلاق حرفه ای و توسعه مهارت های ارتباطی برنامه های آموزشی ویژه ای در دست اقدام است.
وی ضمن تشکر از تمامی پرستاران، پزشکان، کارکنان، مدیران و روسای بیمارستان های تابعه دانشگاه از این عزیزان خواست: تا با خیرخواهی و مسئولیت پذیری حرفه ای در زمینه ارتقاء روز افزون رضایتمندی ارباب رجوع, کاهش هزینه های غیر ضروری و ارتقاء کیفی و کمّی خدمات تلاش نمایند.
comment