اخبار > انجام تست های غربالگری رایگان هپاتیت و کم خونی فقر آهن

با همراهی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، آزمایش خون برای غربالگری رایگان آنمی فقر اهن، هپاتیت، HBS در ایستگاه های سلامت به صورت رایگان انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی _ دکتر رامین سراوانی رییس اداره امور ازمایشگاه های دانشگاه ضمن تبریک هفته سلامت به تمامی تلاشگران این عرصه ، گفت:  در ایستگاه های سلامت پس از بررسی احتمال وجود بیماری های زمینه ای و خص توده بدنی و همچنین فشار و چربی خون، نامه ای به فرد ارائه می شود تا ادامه غربالگری را با حضور در یکی از بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه با پایش پارامترهای بیوشیمی خون ، هپاتیت و اندازه گیری فرتین برای تشخیص انمی فقر اهن تکمیل کند.

وی تصریح کرد: انجام هر یک از این آزمایش ها در شرایطی بجز انجام غربالگری رایگان، در بیمارستان های دولتی 191 هزار ریال و در بخش خصوصی 636 هزار ریال است که به صورت رایگان با مجوز این ایستگاه ها انجام می شود.

وی ادامه داد : این ایستگاه در روز چهارشنبه و به مناسبت ششمین روز هفته سلامت در محل معاونت درمان دانشگاه برای اندازه گیری سی بی سی و تعیین گروه خونی  جهت تمامی همکاران ستاد دانشگاه فعال می باشد.

وی گفت: ایستگاه های سلامت در برخی نقاط پر تردد مانند پارک فرهنگیان نیز تا پایان هفته سلامت مستقرند.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/02/04 ٠٨:٣٥ News, Notifications, Slider, روابط عمومی حوزه درمان دانشگاه ١٥٣٠٥

خروج

آخرین عناوین خبری