اخبار > اهداء تندیس اسطوره اخلاق توسط نظام پرستاری زاهدان به رئیس هیئت برد پرستاری وزارت بهداشت

نظام پرستاری زاهدان به رئیس هیئت برد پرستاری وزارت بهداشت، تندیس اسطوره اخلاق اهداء کرد.

به گزارش روابط عمومی - علیرضا سندگل رئیس هیئت مدیره سازمان نظام پرستاری و مسئول اورژانس های بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این باره گفت : همایشی با عنوان اخلاق حرفه ای و با حضور 105 نفر پزشک ؛پرستاروتکنسین فوریتها توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با همکاری هیئت مدیره نظام پرستاری زاهدان وتوابع برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه در این همایش پیشکسوتان عرصه پرستاری خانم دکترصدیقه سالمی و آقای دکترعباس زاده و خانم دکتر برهانی  حضور داشتند تصریح کرد: سازمان نظام پرستاری شهرستان زاهدان، تندیس اسطوره اخلاق را به  خانم دکتر سالمی و دکتر عباس زاده به دلیل اقدامات قابل توجه در جهت نهادینه سازی اخلاق حرفه ای در عرصه سلامت  و همکاری با دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، اهداء کرد.

وی همچنین ضمن تبریک روز خانواده وتکریم بازنشستگان وچهل ودومین سالگرد تاسیس اورژانس 115  ادامه داد: اخلاق پرستاری برانجام عملکردهای صحیح واجتناب ازخطرات تمرکز دارد وپرستار دربرابرارزش های بیمار مسئول است.

وی افزود: رعایت اخلاق حرفه ای جزء ماهیت ذاتی پرستاری است ورسالت حرفه پرستاری ارائه ی خدمات موردنیاز بهداشتی -مراقبتی درمانی وتوانبخشی دربالاترین سطح استاندارد جهت تامین حفظ وارتقاء سلامت جامعه است .

مبانی اخلاق زیستی -مستندسازی واشتباهات گزارش نویسی -رضایت آگاهانه -حفظ اسرار-کرامت بیمار-مشتری مداری-قصورحرفه ای درفوریتهای پزشکی -انواع قصور ازدیدگاه حقوقی-مسئولیت مدنی-اخلاق دراورژانس از مواردی بود که توسط اساتید در این همایش ارائه شد.

1396/06/28 ٠٧:٣٢ News, Slider ١٦٤٤١

خروج